Arsenalin puolustaja Ben White on solminut ”pitkän” jatkosopimuksen seuran kanssa, kertoo Athletic.

Seura ei ole vielä tiedottanut uudesta diilistä, mutta sen odotetaan tapahtuvan loppuviikon aikana.

White, 26, siirtyi Arsenaliin kesällä 2021 Brightonista lähes 60 miljoonalla eurolla ja solmi tuolloin viiden vuoden sopimuksen. Uusi diili on hänen ensimmäinen jatkosopimuksensa Tykkimiesten riveissä.

Athleticin mukaan Arsenal ja White neuvottelivat uudesta sopimuksesta useita kuukausia, ja nyt keskustelut on saatu positiivisesti päätökseen.

Aiemmin urallaan White pelasi enimmäkseen topparina, mutta Arsenalissa hän on vallannut oikean laitapakin tontin itselleen. Englannin A-maajoukkueessa White on esiintynyt neljä kertaa, mutta häntä ei ole kutsuttu ryhmään sen jälkeen, kun hän jätti Qatarin MM-kisat kesken henkilökohtaisista syistä.

Kuluvalla kaudella White on kellottanut Arsenalin neljänneksi suurimmat peliminuutit William Saliban, Gabrielin ja Declan Ricen jälkeen.

David Ornstein

@David_Ornstein
🚨 Ben White has committed future to Arsenal by signing new & improved long-term contract. Official announcement expected by end of week. Previous deal ran to 2026 - fresh terms extend + reward importance. Another key player retained by #AFC @TheAthleticFC theathletic.com/5167823/2024/0…
theathletic.com

White signs new Arsenal contract until 2028

Arsenal defender Ben White has committed his future to the club by signing a new and improved contract until 2028, with the option of a further year. The 26-year-old was in talks for several months...

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!