Liverpool on jäämässä nuolemaan näppejään Xabi Alonson suhteen, kun se etsii uutta manageria kesällä lähtevän Jürgen Kloppin tilalle.

Alonso, 42, on erittäin haluttu päävalmentaja hänen tehtyä ison vaikutuksen Bayer Leverkusenin peräsimessä tällä kaudella. Saksalaisjoukkue johtaa Bundesliigaa sensaatiomaisesti kymmenellä pisteellä ilman ensimmäistäkään tappiota.

The Timesin ja The Telegraphin mukaan Liverpool ei kuitenkaan usko, että espanjalaisluotsi on saatavilla tänä kesänä. Sama koskee Bayern Müncheniä, joka on ollut myös hanakasti Alonson perässä.

LUE MYÖS: Lukas Hradecky vastasi Xabi Alonson Liverpool-huhuihin

Alonson sopimus Leverkusenin kanssa ulottuu kesään 2026, eikä Bundesliigan kärkiseura ole halukas päästämään tätä lähtemään kuluvan kauden jälkeen.

Uudet ehdokkaat selvillä

Vaikka Alonso edelleen kiinnostaa Liverpoolia, on seura kääntämässä katseensa toisten manageriehdokkaiden puoleen.

Englantilaislehdet kertovat, että suosikkeina Kloppin korvaajaksi pidetään tällä hetkellä Brightonin italialaisvalmentaja Roberto De Zerbiä ja portugalilaisen Sportingin päävalmentaja Ruben Amorimia.

De Zerbin miehistö kohtaa sunnuntaina Liverpoolin vieraissa ja pyrkii häiritsemään Kloppin mestaruusjahtia. Brighton on hävinnyt vain yhden viimeisestä kahdeksasta ottelustaan Liverpoolia vastaan.

Vasta 39-vuotias Amorim, joka olisi kaksikosta selvästi yllättävämpi valinta Liverpoolin uudeksi käskyttäjäksi, on lähellä voittaa toisen Portugalin mestaruuden Sportingin kanssa. Lissabonilaisseura on sarjataulukon kärjessä ennen viikon päästä lauantaina pelattavaa kamppailua Benfican kanssa.

LUE MYÖS: Liverpoolin apuvalmentaja ehdolla huippupestiin