Mestarien liigan ensimmäiset puolivälieräkamppailut ovat täydessä vauhdissa.

Manchester City sai unelma-alun Mestarien liigan vieraskamppailuunsa Real Madridia vastaan tiistai-iltana. Vain reilussa kymmenessä minuutissa tilanne ehti kuitenkin kääntyä täysin päälaelleen.

Bernardo Silva aloitti maalikarkelot viemällä joukkueensa johtoon vain 108 sekunnin pelin jälkeen. Silva näytti keskittävän pallon rangaistusalueelle yli 30 metristä, mutta yllättikin Real Madridin maalivahti Andriy Luninin laukoessaan pallon suoraan sisään. Lunin ei pystynyt pitämään matalaa laukausta ulkona.

12 minuutin pelin kohdalla Real Madrid tasoitti pelin, kun Eduardo Camavingan kaukolaukaus kimposi Ruben Diasin takamuksesta sisään. Kahta minuuttia myöhemmin Vinicius Jr pelasi Rodrygon läpiajoon, jonka brassilaituri viimeisteli myös pienen kimmokkeen kautta alakulmaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

14 - Real Madrid v Man City is only the second ever knockout stage match in the UEFA Champions League to see three goals scored in the opening 14 minutes, after Man City v Tottenham in April 2019 (2-2 in 11 mins). Bedlam.

Tilanne Santiago Bernabéulla on vauhdikkaan avausjakson jälkeen 2–1-tilanteessa kotijoukkueen hyväksi. Samaan aikaan Arsenalin johto Bayern Müncheniä vastaan on vastaavasti sulanut Emirates Stadiumilla.

Bukayo Saka vei pohjoislontoolaiset 1–0-johtoon 12. peliminuutilla, kun hän viimeisteli tarkan laukauksen vasempaan alakulmaan rangaistusalueen rajalta.

Kuutta minuuttia myöhemmin Bayern kuitenkin pääsi tasoihin. Arsenal sekoili alakerrassa pahemman kerran, päästäen vierasjoukkueen hyökkäämään helposti vastaan.

Leroy Sanén loistava syöttö vapautti Leon Goretzkan, joka puolestaan siirsi pelivälineen läpi Serge Gnabrylle rangaistusalueen sisälle. Arsenalin entinen pelaaja ei läpiajosta erehtynyt, vaan viimeisteli nopean vastaiskun näyttävällä viimeistelyllä tuodakseen Bayernin tasoihin.

Puolen tunnin jälkeen William Saliba tuuttasi Leroy Sanén kumoon rangaistusalueen sisällä, ja pallo vietiin oikeutetusti pilkulle. Tottenhamin paidassa Arsenalia rankaisemaan tottunut Harry Kane ei 11 metristä erehtynyt, vaan laittoi pallon kylmänviileästi David Rayan selän taakse.

Edessä on iso toinen puoliaika niin Lontoossa, kuin Madridissakin.

6 - Harry Kane is now the outright leading goalscorer against Arsenal at the Emirates Stadium since it opened in 2006 (6 goals). Silenced.