Liverpool kohtaa Atalantan torstai-iltana Eurooppa-liigan puolivälierien avausosassa. Ottelu pelataan Anfieldilla.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp otti ottelun alla kantaa joukkueensa loukkaantumistilanteeseen.

Trent Alexander-Arnold ja Diogo Jota ovat palanneet joukkueen harjoitusvahvuuteen. Klopp ei ole vielä päättänyt, onko kaksikko mukana Atalanta-ottelussa.

– Meidän on katsottava, voivatko he pelata. Emme tietenkään tuoneet heitä liian aikaisin kentällä. Olisimme voineet tehdä niin, mutta päätimme toisin. Se tarkoittaa sitä, että he ovat harjoitelleet jo pitkään keskenään. Etenkin Jota ja Alexander-Arnold. He ovat tehneet yhdessä töitä jo 2-3 viikon ajan. He ovat voineet jo harjoitella kunnolla. Heidän harjoittelunsa näytti todella hyvältä tiistaina.

Kloppin mukaan Liverpool ei suinkaan halua hätiköidä loukkaantuneiden pelaajiensa kanssa. Paluu tapahtuu sitten, kun pelaajat ovat terveitä ja pelikunnossa.

– He ovat palanneet harjoituksiin ja nyt meidän on katsottava, miten otamme heidät joukkueen mukaan. Tarvitsemme näitä pelaajia. Se on selvää, mutta tarvitsemme heitä etenkin parhaassa mahdollisessa kunnossa. Haluamme antaa heille mahdollisuuden päästä rytmiin kiinni.

– On aina haasteellista tuoda loukkaantuneina olleita pelaajia takaisin joukkueen mukaan. Puhumme kuitenkin niin laadukkaista pelaajista, että heidän kohdalla se on hieman helpompaa. He pääsevät kentälle seuraavina päivinä ja viikkoina. Atalanta-ottelun osalta en ole tehnyt vielä ratkaisua.

LUE MYÖS