Arsenalin olisi pitänyt saada rangaistuspotku tiistai-illan ottelussa Bayern Müncheniä vastaan, kun Bukayo Saka kaatui Manuel Neuerin kanssa tapahtuneen yhteenoton jälkeen lisäajalla, sanovat Arsenalin ja Manchester Unitedin pelaajalegendat Martin Keown ja Rio Ferdinand.

LUE MYÖS: Arsenal pelastui Bayernin kynsistä – lisäajalla kuohuttava tuomaripäätös

Leandro Trossardin tuotua Tykkimiehet tasoihin varttia aiemmin, toivoi kotijoukkue saavansa tilaisuuden lähteä ratkaisevaan osaotteluun 3–2-johtoasemasta dramaattisen Mestarien liigan puolivälieräavauksen jälkeen.

Ruotsalaiserotuomari Glenn Nyberg ei kuitenkaan nähnyt Sakan puhuttaneessa kaatumisessa perusteita pilkulle. Vaikka osa sanoo Sakan hakeneen kontaktin itse yrittäessään kalastella pilkkua, olivat Mikel Artetan joukot ja TNT Sportin asiantuntijatiimi tuomiosta ymmällään.

– Vau. Olin varma, että se olisi rangaistuspotku, Keown sanoi epäuskoisena pelin päätyttyä.

– Tuomari oli mielestäni hyvä tänään, mutta minusta se oli päivänselvä pilkku. Jos täällä olisi ollut 10 tuomaria, 9 heistä olisi antanut rangaistuspotkun, mutta tämä tuomari ei antanut sitä. Minusta se on hälyttävää, ettei tuomari viheltänyt rangaistuspotkua.

Ferdinand yhtyi Arsenal-legendan näkemykseen.

– Miten sitä ei annettu? En voi uskoa sitä! VAR:n ja kaiken muun kanssa. En voi uskoa, että sitä ei ole annettu, Ferdinand vauhkoi.

– Saka oli tänään mielestäni Arsenalin vaarallisin pelaaja. Hän juoksee tässä läpi – se on rangaistuspotkun paikka. Olen täällä stadionilla, enkä voi uskoa sitä. Kävelen epäuskoisena kädet pääni päällä, Ferdinand jatkoi.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Match of the Day

@BBCMOTD
Should it have been a penalty??

Bukayo Saka went down in the very last minute as Arsenal looked for a winner. Nothing given.

#UCL

Toisella puoliajalla tasoitusmaalin tehnyt Trossard oli myös sitä mieltä, että tuomarit tekivät väärän ratkaisun.

– Kentällä se näytti minusta pilkulta. En ole nähnyt vielä uusintaa, mutta minusta näytti siltä, että siinä oli selvä kontakti, Trossard sanoi TNT Sportin haastattelussa pelin jälkeen.

Arsenalilla on vielä oiva sauma jatkopaikkaan, kun se matkustaa Müncheniin ensi viikolla 2–2-tasatilanteesta. Saka itse oli antanut Valioliigan kärkijoukkueelle täydellisen alun peliin, ennen kuin Serge Gnabryn ja Harry Kanen maalit käänsivät tilanteen vierailijoille.