Erik ten Hag marssi ulos lehdistötilaisuudesta kesken kaiken. Hollantilaismanageri antoi myös kunniaa joukkueensa taistelutahdolle 2-2-tasatuloksen jälkeen Bournemouthin vieraana.

United kävi ottelussa kahdesti tappioasemassa, mutta Bruno Fernandesin kaksi maalia pelastivat seuralle pisteen mukaan. Portugalilaisen 2-2-tasoitus syntyi rangaistuspotkusta Adam Smithin toisen puoliskon käsivirheen jälkeen.

– Meillä on joukkue, joka on sitkeä ja jolla on luonnetta. Me haluamme voittaa. Taistelimme kahdesti tappioasemasta takaisin, United-manageri ten Hag kommentoi ottelun jälkeen lehdistölle.

– Jokaisella vastustajalla on valtava halu voittaa meidät. He menevät jokaisessa ottelussa äärirajoilleen. Meidän on osoitettava vastustuskykyä ja hallittava peliä.

Ten Hag päätti lopulta lehdistötilaisuutensa kesken. Hollantilaisvalmentaja marssi ulos toimittajan kysyttyä Manchester Unitedin mahdollisuudesta sijoittua seuran historiansa huonoimmalle sijalle.

United on voittanut viimeisestä seitsemästä ottelustaan vain yhden.

– En kommentoi. Tämä kysymys ei ole tällä hetkellä tärkeä, ten Hag tokaisi ja poistui paikaltaan.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 Erik ten Hag walks out of press conference when asked about Man United's worst Premier League finish in history.

@BeanymanSports 🎥

Man United on Valioliigan sarjataulukossa 32 kierroksen jälkeen seitsemäntenä tasapisteissä Newcastlen kanssa. Matkaa Mestarien liiga -sijoille on peräti 10 pistettä.

LUE MYÖS!