Borussia Dortmundiin tammikuussa palanneen Jadon Sanchon tulevaisuus Manchester Unitedissa puhuttaa.

BBC Sport kertoi viime kuussa, että Dortmund olisi halukas jatkamaan 23-vuotiaan kesään asti ulottuvaa lainasopimusta ensi kauden puolelle.

Tuoreiden tietojen mukaan pelaajan oma toive saattaa kuitenkin olla tätä ideaa vastaan.

Englantilaislehti i:n mukaan mukaan Sancho ei ole suinkaan luovuttanut Man United -uransa suhteen, vaan hänen ykköstavoitteensa on edelleen palata isäntäseuransa riveihin Dortmund-lainan jälkeen.

LUE MYÖS: Mitä ihmettä? Tämä kuva Man Unitedin harjoituksista sai seuralegendan pillastumaan

Tämä riippuu kuitenkin Erik Ten Hagin tulevaisuudesta Old Traffordilla. Jos hollantilaisluotsi saa luvan lähteä, on Sancho pelaajan läheisten lähteiden mukaan avoin ”aloittamaan alusta” Man Unitedissa.

Ten Hagin ja Sanchon tulehtuneet välit olivat päällimäinen syy englantilaishyökkääjän Dortmund-lainalle, mutta Ten Hagin jatko Man Unitedin peräsimessä on vielä tässä kohtaa kysymysmerkkien peitossa.

Joukkue on parhaillaan seitsemäntenä sarjassa, luoden uhkakuvia Unitedin seurahistorian surkeimmasta sijoituksesta Valioliigassa.

Lehti lisää, että seuran tuleva tekninen johtaja Jason Wilcox olisi valmis antamaan Sancholle toisen mahdollisuuden seurassa, kunhan tämä itse haluaa takaisin.

LUE MYÖS: Manchester Unitedin jättänyt pelaaja tähtää takaisin Englannin maajoukkueeseen – ”Olen käynyt h*lvetin läpi”