Tottenhamin manageri Ange Postecoglou on puolustanut jämäkästi valmennusmenetelmiään, joita seuran entinen pelaaja Eric Dier kommentoi hiljattain The Overlap -podcastin vieraana.

Dier, 30, lähetettiin tammikuussa Bayern Müncheniin, jossa hän liittyi muun muassa entisen joukkuetoverinsa Harry Kanen sekä Chelsean entisen valmentajan Thomas Tuchelin seuraan.

Monipuoliselta puolustajalta kysyttiin kuitenkin vielä lähtönsä jälkeen ajastaan Postecogloun alaisuudessa. Dier kommentoi tätä tekemällä yllättävän tuomion australialaisluotsin valmennusmenetelmistä.

– Mielenkiintoista on, että hän ei todellakaan tee mitään taktista työtä (harjoituksissa), Dier sanoi puhuessaan häntä haastatelleelle Gary Nevillelle.

– Hän tekee sen sijaan vain niin, että jokainen yksittäinen joukkueharjoitus maanantaista perjantaihin on laadittu edustamaan tapaa, jolla hän haluaa meidän pelaavan.

Kun Dierin kommentit esitettiin jälkeenpäin Postecogloulle, oli Tottenhamin manageri ymmällään entisen puolustajansa puheista.

– En tiedä, mitä tarkoitatte taktisella työskentelyllä. Se on luultavasti jotain, mitä teidän pitäisi kysyä Ericiltä, Postecoglou kommentoi Sky Sportsin mukaan.

– Kaikki mitä teemme on suunnattu siihen miten aiomme pelata jalkapalloa. Minulle se todellakin on taktista työtä.

– Tarkemmin ottaen sanoisin, että emme tee mitään muuta kuin taktista työtä! Se on kaikki mitä teemme joka päivä. Jos työskentelemme kuntomme parissa, yritämme siltikin pelata jalkapalloa.

Dier pelasi kuluvalla kaudella vain neljässä Valioliigan ottelussa ennen kuin hänet lainattiin Bayerniin 3,5 miljoonan euron korvausta vastaan.

Englantilaispelaajan sopimus Spursin kanssa umpeutuu kuitenkin samaan aikaan kun kyseinen lainasopimus, jonka jälkeen hän siirtyy pysyvästi Saksan suurseuraan vapain paperein.

Dier ja Kane kohtaavat keskiviikkoiltana Tottenhamista tutun verivihollisensa, kun Bayern München isännöi Arsenalia Mestarien liigan puolivälierien ratkaisevassa osaottelussa. Ottelu alkaa kello 22.00 Suomen aikaa.