Manchester Cityn taival Mestarien liigassa päättyi keskiviikkona. 

Manchester City hävisi puolivälieräparinsa Real Madridille lopulta rangaistuspotkuilla. Madridissa pelattu avausosa päättyi 3-3-tasapeliin. Keskiviikkona jatko-ottelun jälkeen jälkimmäisen osaottelun tulos oli 1-1. 

Manchester City dominoi jälkimmäistä osaottelua mielin määrin. Se laukoi jopa 33 kertaa. Real Madrid laukoi kahdeksan kertaa. Manchester Cityllä oli lukuisia paikkoja ratkaista ottelu, mutta viimeistely ontui.

Pep Guardiola tiedostaa, miten hyvin hänen joukkueensa pelasi, vaikkei se riittänytkään voittoon.

Johan Cruijff sanoi, ettei onnea ole olemassa, ja olen hänen kanssaan samaa mieltä. Tällä tavalla häviäminen sattuu. Meillä on huono fiilis, mutta annoimme kaikkemme. Emme kadu mitään, mitä teimme. Pelasimme loistavasti jokaisella osa-alueella, mutta ikävä kyllä emme voittaneet.

– Toivot aina luovasi enemmän maalipaikkoja ja päästäväsi vähemmän maaleja, koska se auttaa sinua voittamaan, mutta nyt emme käyttäneet paikkojamme hyväksi. Voittaaksesi Real Madridin sinun on oltava parhaimmillasi. Me olimme, mutta se ei riittänyt.

Guardiola otti heikon ottelun pelanneen Erling Haalandin vaihtoon juuri ennen jatkoaikaa. Kevin De Bruyne tuli niin ikään vaihtoon hetkeä myöhemmin.

– Molemmat pyysivät vaihtoa. He eivät voineet jatkaa peliä, Guardiola sanoi.

LUE MYÖS