Real Madrid pudotti Manchester Cityn Mestarien liigasta keskiviikkoiltana. 

Real Madrid eteni välieriin lopulta rangaistuspotkuilla. Jatko-ottelun jälkeen ottelupari oli tasan 4-4.

Manchester City oli Real Madridin niskan päällä koko toisen osaottelun, mutta ei käyttänyt maalipaikkoja hyväkseen.

Manchester Cityn avainpelaajiin lukeutuva Rodri yritti selittää tapahtunutta.

– On vielä pahempaa, jos yritämme löytää tälle selitystä. Jalkapallo on tällaista. Jalkapallo ei ymmärrä sitä, mitä kumpikin ansaitsee, vaan kyse on siitä, kumpi laittaa pallon maaliin. Real Madrid teki ainoasta paikastaan maalin. Hallitsimme ottelua alusta loppuun. Tiesimme, että ottelusta tulisi Real Madridille pitkä. Emme odottaneet, että he makaisivat niin alhaalla.

Rodri on ylpeä joukkueensa peliesityksestä, mutta myönsi, että hänen mielestään Manchester City ansaitsi voittaa otteluparin.

– Tätä on vaikea analysoida. Meillä oli sellainen fiilis, että Real Madrid oli enemmän mielissään pilkuista kuin me. Real Madrid oli jälleen onnekas, kuten aina. Emme kadu mitään. Teimme kaikkemme. Onnittelemme Real Madridia. On parempi, etten edes yritä selittää, mitä tapahtui. Real Madridilla on enemmän kokemusta pilkuista kuin meillä. He voittivat otteluparin, jonka mielestäni ansaitsimme voittaa.

LUE MYÖS