Aston Villan maalivahti Emiliano Martínez on pelikiellossa Konferenssiliigan ensimmäisessä välierässä Olympiakosia vastaan, kertoo Sky Sports.

Martínez, 31, otti toisessa puolivälierässä Lilleä vastaan kaksi keltaista korttia, mutta punaista korttia hän ei saanut.

Argentiinalaisvahti välttyi punaiselta, koska hän otti toisen varoituksensa vasta rangaistuspotkukilpailussa. Ottelun aikana otetut varoitukset eivät jatku rangaistuspotkukilpailuun.

Euroopan jalkapalloliitto (UEFA) on vahvistanut Skylle, että Martínez on pelikiellossa avausosassa Olympiakosia vastaan, koska hän sai puolivälierissä kaikkiaan kolme keltaista korttia. Hän sai yhden varoituksen ensimmäisessä osassa ja viime torstaina kaksi.

Martínez oli torstain rangaistuspotkukilpailun suuri hahmo. Hän pysäytti kaksi Lillen vetoa ja härnäsi kotiyleisöä tuuletuksillaan.

Aston Villa isännöi Olympiakosia ensimmäisessä välierässä 2. toukokuuta ja toinen osa pelataan viikkoa myöhemmin Kreikassa. Toisessa välieräparissa vastakkain ovat Fiorentiona ja Club Brugge.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!