Manchester United eteni sunnuntaina FA Cupin loppuotteluun kaatamalla Mestaruussarjan Coventryn rangaistupotkukilpailussa.

Varsinaisella peliajalla United siirtyi johtoon 23. minuutilla. Alejandro Garnacho ja Diogo Dalot petasivat paikan Scott McTominaylle, joka pääsi viimeistelemään lähietäisyydeltä.

Manchesterilaiset tuplasivat johtonsa hieman ennen taukovihellystä, kun Harry Maguire puski Bruno Fernandesin antaman kulmapotkun sisään.

Vajaan tunnin kohdalla Fernandes pääsi itsekin heiluttamaan verkkoa, kun hän haki rangaistusalueella vasemman jalkansa vapaaksi ja ujutti pallon etunurkkaan.

Coventry laittoi kuitenkin vielä kovan loppukirin päälle. Ensin Ellis Simms ohjasi pallon taidokkaasti maaliin 71. minuutilla ja vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin Coventry osui taas. Toisessa maalissa oli rutkasti onnea mukana, sillä Callum O’Haren laukaus kimposi vastustajasta isossa kaaressa maalivahti André Onana selän taakse.

Draama jatkui lisäajalla, kun Coventrylle vihellettiin pilkku Aaron Wan-Bissakan käsivirheen takia. Vetovastuun otti Haji Wright, joka upotti vetonsa varmasti sisään. Tilanteeksi 3-3.

Jatkoajalla kumpikin joukkue sai pallon kerran ylärimaan, mutta sen lähemmäksi ratkaisua ei päästy. Coventry sai jatkoajan lopussa pallon kerran myös maaliin, mutta osuma hylättiin niukan paitsion takia.

United ratkaisi pelin lopulta rangaistuspotkukilpailussa, jossa se oli vahvempi maalein 4-2.

Manchester United kohtaa loppuottelussa paikallisvastustajansa Manchester Cityn, joka voitti omassa välierässään Chelsean 1-0. Finaali pelataan 25. toukokuuta.