Manchester Unitedin kautta on helppo pitää pettymyksenä.

Manchester United on parhaillaan kuudentena Valioliigassa, eikä tule pelaamaan ensi kaudella Mestarien liigassa. Joukkue jäi tällä kaudella Mestarien liigan lohkossaan viimeiseksi.

Manchester United on kuitenkin onnistunut selviytymään FA Cupin finaaliin. Finaalipaikka varmistui vasta rangaistuspotkuilla, kun Manchester United onnistui sittenkin voittamaan Coventryn välierissä.

Manchester Unitedin kapteeni Bruno Fernandes on kuulunut tälläkin kaudella joukkueensa ehdottomiin luottopelaajiin. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on kellottanut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna yli 4000 peliminuuttia.

Telegraphin saamien tietojen mukaan Manchester Unitedin seurajohto suunnittelee merkittäviä muutoksia joukkueen pelaajistoon.

Seurajohto on valmis kuuntelemaan tarjouksia pitkälti kaikista pelaajista. Telegraphin mukaan Manchester United pitää hinnalla millä hyvänsä kiinni vain Alejandro Garnachosta, Kobbie Mainoosta ja Rasmus Højlundista. Muut pelaajat ovat myynnissä oikeaan hintaan.

DAZN haastatteli Fernandesia, joka kertoi mielipiteensä tulevaisuudestaan. Fernandesin nykyinen sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kesällä 2026.

– En ajattele sitä tällä hetkellä. Luonnollisesti tulevaisuuteni ei riipu vain minusta. Pelaajan on aina haluttava edustaa tätä seuraa ja samaan aikaan seuran on aina haluttava pitää pelaaja joukkueessaan. Tällä hetkellä minusta tuntuu, että kumpikin osapuoli on samaa mieltä.

– En ajattele liikaa tulevaisuutta, koska tämä kausi ei ole sujunut niin kuin toivoin. Ei henkilökohtaisella tai kollektiivisella tasolla. Voimme edelleen päättää kauden FA Cupin voittoon. Sen jälkeen meillä on tulossa todella tärkeät EM-kisat.

Fernandes ei aio tehdä päätöstä tulevaisuudestaan ennen kesän EM-kisoja.

– Jos totta puhutaan ja minun olisi mietittävä Valioliigasta poistumista, niin en ajattele sitä ennen EM-kisoja, koska mikään ei voi ottaa fokustani pois FA Cupin finaalista ja EM-kisoista. Mikään ei ole sitä tärkeämpää.

LUE MYÖS