Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag on kiistänyt väitteet, joiden mukaan valtaosa hänen pelaajistaan olisi kesällä myytävänä.

Useat lähteet ovat viime päivinä uutisoineet, että United on valmis neuvottelemaan lähes jokaisesta pelaajastaan – lukuun ottamatta joukkueen nuoria lupauksia, kuten Rasmus Højlundia, Alejandro Garnachoa ja Kobbie Mainoota.

Manchester United valmistautuu ensimmäiseen kesäänsä uuden urheilujohtonsa alaisuudessa. Sir Jim Ratcliffen INEOS-yhtiö osti alkuvuodesta 25 prosentin osuuden Unitedista ja otti seuran jalkapallopuolen haltuunsa.

Ten Hag myönsi, että kesällä on muutoksia luvassa, mutta hän kiisti väitteet kokonaisvaltaisesta joukkueen uudistamisesta.

– Se on vitsi! Niin kauan kuin olen työskennellyt täällä, joka kesä Manchester United on [lehdistön mukaan] kiinnostunut 200 pelaajasta, mikä ei ole totta, sanoi ten Hag Sky Sportsin mukaan.

– [Lehdistön mukaan] myymme joka kesä kaikki joukkueemme pelaajat. Ei pidä paikkaansa. Ole rauhallinen ja ota vastuu, kun kirjoitat tuollaisen otsikon. Se on täyttä paskaa.

– Olemme edelleen Manchester Unitedin odotusten alapuolella. Meidän on siis kurottava eroa umpeen.

– Olen nyt menossa viidenteen siirtoikkunaani. Kaksi ikkunaa meni hyvin, kaksi ikkunaa meni meiltä ohi. Meidän on tehtävä uusia parannuksia kesällä. Tämän joukkueen pohja on erittäin hyvä. Loukkaantumisilla oli suuri vaikutus kauteemme.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 Ten Hag: “We are NOT gonna sell main part of the squad, it’s a joke”.

“As every summer, 200 players getting interest from United and we sell all of the players in our squad…”.

“You make all of the headlines and that takes responsibility how you make such a headline”.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!