Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag sanoo, että laitahyökkääjä Jadon Sancho näytti keskiviikkona arvonsa Mestarien liigan välierässä Borussia Dortmundin kanssa.

United hankki Sanchon, 24, kesällä 2021 Dortmundista 85 miljoonalla eurolla, mutta hänen uransa Manchesterissä ei ole lähtenyt lentoon.

Aiemmin tällä kaudella ten Hag pudotti Sanchon useaksi kuukaudeksi Unitedin edustusjoukkueesta heidän julkisen kiistansa takia. Hollantilaisluotsi kritisoi laituria heikkotasoisesta harjoittelusta, mutta Sancho kiisti väitteen ja sanoi, että hänestä oli jo pitkään tehty ”syntipukki”.

Sen jälkeen Sanchoa ei ole Manchester Unitedin riveissä nähty. Ten Hag odotti Sancholta anteeksipyyntöä, jota ei ikinä kuulunut, joten United lainasi hänet tammikuussa Dortmundiin, jossa hän on päässyt taas pelaamaan.

Keskiviikkona Sancho pelasi kenties lainapestinsä parhaan ottelun, kun Dortmund voitti Paris Saint-Germainin 1-0 Mestarien liigan ensimmäisessä välierässä. Sancho oli ohituksillaan jatkuva uhka laidallaan ja esiintyi muutenkin pirteästi.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

OptaFranz

@OptaFranz
12 - Dortmund’s Jadon Sancho has completed 12 dribbles tonight against PSG, the most by a player in a Champions League semi-final since Barcelona’s Lionel Messi in April 2008 against Manchester United (16). Artist. #BVBPSG @Sanchooo10

– Hän pelasi eilen todella hyvin ja hän on todella hyvä pelaaja. Eilen hän osoitti, miksi United osti hänet, ja hän osoitti edustavansa suurta arvoa Unitedille, mikä on hyvä asia, kommentoi ten Hag Athleticin mukaan.

– Olen iloinen Jadonin ja hänen suorituksensa puolesta. Katsotaan, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

Sanchon ja Manchester Unitedin sopimus on voimassa kesään 2026 saakka. Pelaajalta itseltään kysyttiin keskiviikkona, pelaako hän ensi kaudella Dortmundissa.

– En tosiaan tiedä. Keskityn vain nykyhetkeen juuri nyt, vastasi Sancho CBS Sportsin haastattelussa.

– Menen vain peli kerrallaan ja toivon, että vireeni pysyy yllä. Tulin tänne (Dortmundiin) 17-vuotiaana ja he antoivat minulle mahdollisuuden pelata jalkapalloa ammattilaisena. Olen iloinen, että koko henkilökunta ja pelaajat ovat toivottaneet minut tervetulleeksi takaisin.

Jadon Sancho

@Sanchooo10
We go again next week in Paris! @BVB

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!