Manchester United sai maanantaina melkoisen selkäsaunan hävittyään Valioliigassa Crystal Palacelle 0-4.

Manchester United on sarjataulukossa vasta kahdeksantena ja on tällä hetkellä jäämässä ulos ensi kauden europeleistä.

Casemiro sai huomattavaa kritiikkiä maanantaisesta peliesityksestään. Erik ten Hag peluutti Casemiroa topparina. Keskikenttäpelaajana tunnettu Casemiro oli todistamassa lähietäisyydeltä käytännössä jokaista takaiskumaalia.

Roy Keane kritisoi Casemiroa Stick to Football -podcastissa.

– Crystal Palace oli tosissaan ja antoi kaikkensa. Kaikki osasivat odottaa, että vierasottelusta Crystal Palacea vastaan tulisi vaikea Manchester Unitedille. Casemiro näytti kentällä ulkopuoliselta. Hän saa syyttää siitä itseään, koska hän ei onnistunut saamaan joukkuetovereita ympärilleen. Casemiron on kannettava vastuunsa.

– Jos puhutaan joukkuepelistä, pelin rakenteesta ja linjojen välissä pelaamisesta, niin tarvitset joukkuetoverit ympärillesi. Se on koko joukkueena pelaamisen idea.

Keanen mukaan Casemiron pitäisi olla viimeinen pelaaja, jota peluutetaan topparina. Ten Hag peluutti Casemiroa topparina joukkueen merkittävien loukkaantumisongelmien vuoksi.

– Jos lasketaan mukaan edustusjoukkue, reservit ja nuorisojoukkue, niin Casemiro oli kaikista heistä viimeinen, jonka olisi pitänyt pelata topparina Crystal Palacea vastaan. Aaron Wan-Bissaka tai joku muu olisi voinut pelata ennemmin sillä pelipaikalla.

LUE MYÖS