Erik ten Hag uskoo Manchester Unitedin olevan paremmissa asemissa kuin vuosi sitten. Viime kaudella kolmanneksi sijoittunut Red Devils on vaarassa saada seuran historian heikoimman sijoituksen Valioliigan aikakaudella.

Kahdeksantena sarjataulukossa olevan Man Unitedin on voitettava sunnuntain päätöskierroksella Brighton ja Newcastlen menetettävä pisteitä Brentfordille, jotta seura välttäisi kyseenalaisen saavutuksen.

Man United sijoittui viimeksi näin heikosti sarjataulukossa kaudella 1988-89. Seura oli tuolloin 11:s.

Man United jäi myös Mestarien liigan alkulohkoon. Joukkueella on vielä mahdollisuus pokaaliin ensi viikon FA Cupin finaalissa Manchester Cityä vastaan.

Kaikesta huolimatta Man United on saanut tällä kaudella nuoristaan uusia läpimurtoja. Teini-ikäiset Kobbie Mainoo, 19, ja Alejandro Garnacho, 19, ovat ottaneet suurta roolia edustusjoukkueessa.

– Jos katsoo tuloksia, niin näin ole. Me tiedämme kuitenkin ne syyt tulosten takana, ten Hag puolusti Unitedin suoriutumista tällä kaudella lehdistölle.

Meillä on enemmän laatupelaajia joukkueessa ja olemme siitä perspektiivistä paremmissa asemissa.

– Manchester United on hyvin houkuttava seura kenelle pelaajalle tahansa. Olemme kehittäneet nuoria pelaajia korkealla potentiaalilla, jotka voivat tuoda paljon laatua joukkueeseen.

– Se voi olla nykyisten kokeneempien pelaajien kanssa hyvä sekoitus. Siitä voi rakentua vahva kokoonpano, joka voi kilpailla korkeimmalla tasolla.

LUE MYÖS!