Roberto De Zerbi jättää Brightonin.

Brighton ilmoitti De Zerbin päätöksestä viime viikonloppuna.

De Zerbi ehti valmentaa Brightonia vajaan kahden kauden ajan. De Zerbi johdatti Brightonin viime kaudella sensaatiomaisesti kuudenneksi ja ensimmäistä kertaa seurahistoriassa europeleihin. Brighton eteni Eurooppa-liigassa lopulta neljännesvälieriin.

Italialaismedian mukaan De Zerbi on herättänyt huomattavaa kiinnostusta Serie A:ssa.

Napolilaisen Radio Kiss Kissin saamien tietojen mukaan Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis on jo tiedustellut De Zerbin halukkuutta valmentaa joukkuetta ensi kaudella.

La Gazzetta dello Sport kertoo AC Milanin olevan kiinnostunut De Zerbistä. De Zerbi on myös halukas siirtymään AC Milanin peräsimeen. AC Milan on De Zerbille tuttu seura, sillä De Zerbi on seuran oma kasvatti, vaikkei koskaan pelannutkaan edustusjoukkueessa.

De Zerbi valmensi Sassuoloa vuodet 2018-21.

LUE MYÖS