Manchester Unitedin kapteeni Bruno Fernandes oli lauantaina riemuissaan ja helpottunut, kun joukkue voitti Manchester Cityn FA Cupin finaalissa 2-1.

United tuli Valioliigassa vasta kahdeksanneksi, mutta finaalivoiton myötä sille jäi kaudesta käteen yksi pokaali ja paikka ensi kauden Eurooppa-liigaan. Ilman voittoa europelejä ei olisi ollut luvassa ollenkaan.

– Tämä oli viimeinen mahdollisuus saada jotain positiivista irti tästä kaudesta. Olimme täällä (finaalissa) viime kaudella, muttemme olleet tarpeeksi hyviä. Silloin meidän piti katsella, kun he kävivät ylhäällä hakemassa pokaalin, kommentoi Fernandes, 29, BBC:lle.

– Cityllä on hyvä joukkue, mahtavia pelaajia, mahtava manageri. Meidän oli uhrauduttava ja kärsittävä, mutta teimme hienoja asioita.

Fernandes antoi erikseen kehut Unitedin 19-vuotiaalle keskikenttäpelaajalle Kobbie Mainoolle, joka iski hänen syötöstään voittomaalin ja valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi.

– Kobbie Mainoo on todella hyvä, niin laadukas pelaaja. Te näitte, kuinka tyynesti hän viimeisteli. Hän tuli omasta akatemiastamme ja osoitti jälleen isoimmalla näyttämöllä, mihin hänestä on.

– Onnittelut kaikille! Seuran työntekijöille, pelaajille ja kannattajille, jotka puskivat meitä eteennpäin. Vihdoin meillä on syy juhlia, se on tärkeää kaikille. Tiedämme, että manageria arvostellaan paljon. Hän ansaitsee tämän. Myös kaikki taustajoukot ja pelaajat ansaitsevat tämän.

Emirates FA Cup

@EmiratesFACup
Your @ManUtd champions lift the #EmiratesFACup trophy 🏆

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!