Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag sanoo, että hän jatkaa pokaalien voittamista muualla, jos seurajohto antaa hänelle kenkää.

Ten Hag voitti lauantaina toisen pokaalinsa Unitedin kanssa, kun hän johdatti joukkueensa FA Cupin voittoon.

Debyyttikaudellaan hollantilaisluotsi voitti Unitedin kanssa liigacupin ja eteni FA Cupin finaaliin, jossa Manchester City oli lopulta vahvempi. Lauantaina United sai kuitenkin revanssin paikallisvastustajastaan, kun se voitti loppuottelun 2-1.

Ten Hagin asemasta on käyty keskustelua pitkin vuotta, ja perjantaina brittimediassa uutisoitiin, että hän saa kenkää FA Cupin finaalin tuloksesta huolimatta.

Hollantilaisluotsi lähetti voiton jälkeen seurajohdolle väkevän viestin lehdistötilaisuudessaan.

– Kaksi pokaalia kahdessa vuodessa ei ole huonosti. Kolme finaalia kahdessa vuodessa ei ole huonosti, sanoi ten Hag ESPN:n mukaan.

– Jos he eivät halua minua, menen jonnekin muualle voittamaan pokaaleja, koska sitä minä teen.

Lehtitietojen mukaan Manchester Unitedin uusi urheilujohto on kartoittanut mahdollisia ehdokkaita ten Hagin tilalle siltä varalta, että he päättävät vaihtaa valmentajaa.

Ten Hag kuitenkin vakuutti, että hänellä on yhä seurajohdon tuki.

– Niin he aina sanovat minulle. Kuinka monta kertaa minun pitää sanoa se teille? Joka kerta tämä sama kysymys. Pitääkö minun toistaa itseäni 10, 15, 20 kertaa? Heidän ei tarvitse sanoa sitä minulle joka viikko.

Ten Hagilta kysyttiin, tunteeko hän olonsa uhatuksi, kun Unitedin seurajohto ei ole julkisesti tukenut häntä, vaan keskustellut valmentajaehdokkaiden kanssa.

– En tiedä, ovatko he tehneet niin. En osaa vastata tähän kysymykseen. En tiedä. Ehkä sinulla on lähteesi, minulla ei niitä ole.

LUE MYÖS:

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 Ten Hag: “Two trophies in two seasons and three finals… not bad”.

“If they don’t want me anymore, I’ll go somewhere else and win trophies. That’s what I do”.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!