Erik ten Hag vakuuttaa INEOS:in haluavan rakentaa Manchester Unitedin tulevaisuutta hänen kanssaan. Hollantilaisvalmentajan on puhuttu brittimediassa saavan potkut seurasta lauantain FA Cupin finaalin jälkeen tuloksesta riippumatta.

Ten Hagin toinen kausi Manchester Unitedin peräsimessä on ollut vaikeuksia täynnä. Seura sijoittui Valioliigassa kahdeksanneksi ja jäi Mestarien liigassa alkulohkonsa viimeiseksi.

Kahdeksas sija oli Unitedin historian heikoin Valioliigan aikakaudella ja surkein vuoden 1990 jälkeen. Guardian uutisoi perjantaina seuran uuden osaomistajan INEOS-pomo Sir Jim Ratcliffen tehneen päätöksen potkuista.

Ten Hag väittää nauttivansa edelleen johtoportaan luottamuksesta.

– INEOS kertoi haluavansa muuttaa kaiken ja he haluavat uudelleenrakentaa minun kanssani. Näin he sanoivat minulle suoraan, ten Hag kertoi Voetbal Internationalin haastattelussa.

– INEOS tulee muuttamaan monia asioita seurassa ja osa projekteista on jo aloitettu. Carrington tullaan purkamaan kokonaan ja sen tilalle rakennetaan uusi harjoituskeskus.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨❗️ Erik ten Hag on his future: “INEOS told me that they want to change everything and that they want to rebuild WITH me”.

“This is what they told me directly”, ten Hag said to @VI_nl.

Ten Hag antoi myös krittiikkiä häntä pitkin kautta sättineille asiantuntijoille. Hollantilaisluotsi uskoo Manchester Unitedin päävalmentajan roolin tekevän hänestä helpon maalitaulun arvostelulle.

– Englannissa asiantuntijat haluavat osoittaa olevansa rahan arvoisia, joten Manchester United on heille helppo saalis. Se on suurin seura Euroopassa ja ehkä myös maailmassa. Seuraa joko rakastetaan tai vihataan. Mitään välimuotoa ei ole.

– Kun asiat menevät huonosti, he kaikki alkavat puhua suurin sanoin. Kaikki se negativisuus näiltä niin sanotuilta asiantuntijoilta, joilla ei ole kykyjä analysoida näitä asioita faktojen pohjalta. He sen sijaan hyökkäävät päälle saadakseen itsensä näyttämään paremmilta.

– Nämä samat ihmiset taputtivat viime kaudella selkääni. Kävelin viime kaudella veden päällä ja tänä vuonna olen Valioliigan huonoin valmentaja.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 Erik ten Hag to @VI_nl: “The pundits in England want to score, they want to show they are worth the money, and for that Manchester United is an easy pray”.

“It’s the biggest club in England and possibly in the world. The club is either loved or hated, there is no…

Manchester United kohtaa Manchester Cityn lauantaina Wembleyllä FA Cupin finaalissa. Ottelu alkaa kello 17:00.

LUE MYÖS!