Jadon Sancho pelaa lauantaina Mestarien liigan finaalissa. Borussia Dortmund haastaa Real Madridin turnauksen loppuottelussa.

Sancho siirtyi vuodenvaihteessa Manchester Unitedista lainalle Dortmundiin. 

Sancho ajautui riitoihin Erik ten Hagin kanssa, joka siirsi hänet sivuun edustusjoukkueen toiminnasta viime elo-syyskuun vaihteessa. Sancho ei saanut harjoitella ykkösjoukkueen tiloissa ja piti kuntoaan yllä reservijoukkueen harjoituksissa.

Liverpoolin jättänyt Jürgen Klopp otti kantaa Sanchon tilanteeseen. Klopp ei osta väitettä, että Sanchosta olisi yhtäkkiä tullut käyttökelvoton pelaaja.

– Jos koko maailma menettää luottamuksensa ja uskonsa pelaajaan, on juuri silloin valmentajan seisottava hänen takanaan. En voi vain hyväksyä sitä väitettä, että Sancho on yhtäkkiä hyödytön pelaaja. Muut seurat ajattelivat niin. Maksat pelaajasta 80 miljoonaa puntaa ja sitten laitat hänet lainalle, Klopp päivitteli.

Sanchon lainasopimus päättyy lauantaisen finaalin jälkeen. Dortmund haluaisi pitää Sanchon joukkueessaan ensi kaudellakin.

LUE MYÖS