José Mourinho on kommentoinut Jadon Sanchon epäonnistumista Manchester Unitedissa Erik ten Hagin alaisuudessa. Englantilaislaituri pelaa lauantai-iltana Mestarien liigan finaalissa palattuaan Borussia Dortmundiin tammikuussa lainasopimuksella.

Sancho, 24, pelasi vain kauden 2023-2024 kolmessa ensimmäisessä valioliigaottelussa ennen riitaantumistaan ten Hagin kanssa. Hollantilaisvalmentaja perusteli ennen neljännen kierroksen Arsenal-ottelua laitahyökkääjän pudottamista kokoonpanosta heikoilla otteilla harjoituksissa.

Sancho suivaantui tästä ja hyökkäsi sosiaalisessa mediassa julkisesti ten Hagia vastaan. Englantilaispelaaja väitti valmentajan sanomisia valheellisiksi myöhemmin poistamassaan päivityksessä.

Sancho roikkui lopulta ten Hagin koirankopissa tammikuun siirtoikkunan aukeamiseen saakka ennen paluutaan Dortmundiin. Dortmund myi tähtipelaajansa Manchesteriin 100 miljoonan euron siirtokorvauksella kesällä 2021.

Man Unitedia vuosina 2016-2018 kahden- ja puolen vuoden ajan valmentanut Mourinho uskoo, että välirikossa oli molemmilla osansa.

– Poika teki virheitä, se on selvää. Valmentaja ei saanut kuitenkaan myös hänestä parasta irti, Mourinho kommentoi TNT Sportsilla Mestarien liigan finaalin asiantuntijana.

– Me tiedämme hänen lahjakkuutensa pelaajana. Siitä ei ole epäilystäkään. Mitä tapahtui Manchester Unitedissa, minäkin epäonnistuin joskus pelaajieni kanssa. En löytänyt oikeanlaista empatiaa tai tunnistanut pelaajan dna:ta.

Sancho ja Dortmund jahtaavat lauantaina Wembleyllä Mestarien liigan voittoa. Finaalissa vastassa on Real Madrid.

LUE MYÖS!