Enzo Maresca siirtyi hiljattain Leicesterin päävalmentajan paikalta Chelsean peräsimeen.

Maresca ehti valmentaa Leicesteriä vain viime kauden ajan, mutta kausi päättyi hienosti Mestaruussarjan voittoon ja sarjanousuun.

Leicesterin toppari Harry Souttar jäi päättyneellä kaudella täysin olemattomalle vastuulle Marescan alaisuudessa. Australian A-maajoukkuetoppari pelasi kauden aikana kaikki kilpailut mukaan luettuna alle 200 minuuttia. Souttar mahtui vuodenvaihteen jälkeen vain kolmesti penkille Mestaruussarjassa.

Marescan lähtö Chelseaan oli positiivinen uutinen Souttarille.

– On päivänselvää, että jos Maresca olisi edelleen Leicesterissä, yrittäisin lähteä seurasta peliajan perässä muihin maisemiin. En saanut ollenkaan peliaikaa. Minut on valittu silti maajoukkueeseen ja siksi tiedän, että tarvitsen peliaikaa, Souttar muistutti ESPN:n haastattelussa.

– Minun on katsottava, mitä seura tekee ja kenet he palkkaavat uudeksi päävalmentajaksi. Sitten minun on vakuutettava uusi valmentaja. Meillä ei ole vielä päävalmentajaa, joten en voi spekuloida, kenet siihen rooliin palkataan. Minun on vain onnistuttava vakuuttamaan hänet.

Leicester hankki Souttarin Stokesta 17 miljoonalla eurolla tammikuussa 2023.

LUE MYÖS