Chadi Riad siirtyy Crystal Palaceen.

Crystal Palace tiedotti perjantaina hankkineensa Riadin Betisistä. Crystal Palace maksoi topparista noin 15 miljoonaa euroa.

Kesäkuussa Marokon A-maajoukkueen mukana ollut Riad allekirjoitti viisivuotisen sopimuksen uuden seuransa kanssa.

Riad pelasi päättyneen kauden Barcelonasta lainalla Betisissä. Betis käytti lainassa olleen osto-optionsa ja myi pelaajan sen jälkeen Crystal Palaceen. Barcelona saa merkittävän osan siirtosummasta itselleen.

Päättynyt kausi oli 20-vuotiaalle nuorukaiselle uran ensimmäinen ammattilaissarjoissa.

– Olen todella onnellinen siirtyessäni Crystal Palaceen. Olin kiinnostunut siirtymään tänne seuran historian ja Valioliigan vuoksi. Minulle on kerrottu, millaista jalkapalloa joukkue pelasi päättyneellä kaudella ja mielestäni se sopii loistavasti pelityyliini, Riad totesi Crystal Palacen tiedotteessa.

Crystal Palace F.C.

@CPFC
Chadi Riad is Palace ❤️💙

LUE MYÖS