Ikätoveri Kevin Campbellin kuolema pysäytti Gareth Southgaten. Englannin päävalmentaja puhui suru-uutisesta medialle ennen sunnuntain EM-avausta Serbiaa vastaan.

Arsenalin ja Evertonin entinen hyökkääjä Campbell menehtyi lauantaina nopeasti edenneeseen sairauteen vain 54-vuotiaana. Arsenalissa FA Cupin, sarjamestaruuden ja Liigacupin voittanut valioliigalegenda päätti pelaajauransa vuonna 2007.

Arsenal

@Arsenal
We are devastated to learn that our former striker Kevin Campbell has died after a short illness.

Kevin was adored by everyone at the club. All of us are thinking of his friends and family at this difficult time.

Rest in peace, Kevin ❤️

Campbell nähtiin pelaajauransa jälkeen televisiokommentaattorina. Syyskuussa myös 54 vuotta täyttävä Southgate muistaa hänet omalta pelaajauraltaan.

– Kevin oli lähes samanikäinen kuin minä. Muistan hänet Arsenalin nuorisojoukkueesta ja pelasin häntä vastaan reservijoukkueessa, Southgate kommentoi lauantaina BBC:lle.

– Hän oli hyvin suosittu mies. Hänen poikansa oli myös meidän junioripolulla. Ajatuksemme ovat hänen perheensä luona ja jotkut kunnianosoitukset hänelle ovat olleet uskomattomia.

– Tietysti hänet paremmin tunteneet ovat puhuneet hänen uskomattomasta luonteestaan. Tämä on uskomattoman surullinen päivä.

Lauantai toi mukanaan muos toisen surullisen tiedon, kun Millwallin maalivahti Matija Sarkic poistui keskuudestamme vain 26-vuotiaana.

Millwall FC

@MillwallFC
Millwall Football Club is completely devastated to announce that Matija Sarkic has passed away at the age of 26.

– Tiedän, että osa pelaajistamme ja henkilökunnastamme pelasi hänen kanssaan, joten uutiset olivat heille suuri järkytys. Hänen kanssaan pelanneisiin poikiin se on vaikuttanut vielä enemmän, Southgate totesi.

Englanti aloittaa tänään EM-kisat Serbiaa vastaan. Kolme Leijonaa kohtaa C-lohkossa myös Tanskan ja Slovenian.

LUE MYÖS!