Roy Keane on yksi Manchester Unitedin suurimmista seuralegendoista.

Keane edusti Manchester Unitedia vajaan 13 vuoden ajan. 

Seuran kapteenina pitkään toiminut Keane pelasi Manchester Unitedissa 480 virallista ottelua voittaen muun muassa seitsemän kertaa Valioliigan mestaruuden.

Keane kertoi Stick to Football -podcastin haastattelussa katuvansa sitä, ettei lopulta koskaan siirtynyt ulkomaille. Keane sai tarjouksia useilta suurseuroilta.

– Minun olisi ehdottomasti pitänyt lähteä ulkomaille. Minulla oli siihen mahdollisuuksia. Minun olisi pitänyt olla tarpeeksi rohkea ja mennä joko Italiaan, Saksaan tai Espanjaan. Sain siihen mahdollisuuden. Olen aina tuntenut jotain Juventusta kohtaan. He tarjosivat sopimusta, mutta se ei ollut loistava tarjous. Halusin loistavan tarjouksen siirtyäkseni ulkomaille.

– Parhaan tarjouksen sain Bayern Müncheniltä. Poistuttuani Manchester Unitedista siirryin Celticiin, vaikka olisin voinut mennä puoleksitoista vuodeksi Real Madridiin. Tein sen päätöksen tunteiden vallassa. Olin 34-vuotias ja ajattelin, olisinko vakuuttanut Real Madridissa.

LUE MYÖS