Arsenalin manageri Mikel Arteta säästi hyökkääjänsä Alexandre Lacazetten toruilta joukkueensa hävittyä maanantaina Liverpoolille 1-3 Valioliigassa.

Lacazette vastasi Arsenalin ainoasta maalista avausjaksolla, mutta hänellä oli toisella puolikkaalla parikin saumaa tuoda vieraat tasoihin. Ranskalaiskärki jäätyi maalivahti Alisson Beckerin edessä pahemman kerran ja tyri tonttinsa. Vaihtoon tultuaan pettynyt Lacazette peitti kasvonsa pelipaidallaan. Sofascoren tilastojen mukaan Lacazettelle siunaantuivat kaikki Arsenalin kolme isoa maalipaikkaa, joista kaksi jäi hyödyntämättä.

– Tietty hänellä oli paras paikka tasoittaa peli 2-2-tilanteeseen ja tuoda siten meidät todella vahvaan asemaan, mutta hän pelasi mahtavan ottelun, kommentoi Arteta Sky Sportsin mukaan.

– Hän pelasi taas uskomattoman pelin ja olen tyytyväinen häneen. Haluan pelaajieni olevan surullisia ja vihaisia, kun häviämme ottelun.

– Tämä on todella vaikea paikka pelata, Liverpool on todella hyvä joukkue. Me pysyimme ottelussa mukana lähes koko pelin ajan.

Squawka Live

@Squawka_Live
Alexandre Lacazette knows. 😫

Arteta kehui Liverpoolia, mutta lisäsi, että hänen joukkueensa olisi pitänyt pystyä parempaan, kun joukkueiden välillä oli vain yksi maali.

– Meidän olisi pitänyt pitää johdosta paremmin kiinni. Päästimme maalin liian aikaisin.

– Me pelasimme hyvin ottaen huomioon, että Anfieldilla on vaikea pelata. Emme käyttäneet selkeitä paikkojamme, kun meillä oli tilaisuus tasoittaa 2-2:een.

LUE MYÖS: