Riittääkö Liverpoolin pelaajilla voitonnälkää Valioliigan mestaruuden jälkeen? – maalivahti vakuuttaa: ”Sen näkee jokaisesta pelaajasta”

© Kuva: Getty Images

Liverpool varmisti viime viikolla Valioliigan mestaruuden. Kyseessä oli seuralle ensimmäinen Englannin pääsarjamestaruus sitten kevään 1990.

Liverpool voitti Jürgen Kloppin alaisuudessa vuosi sitten myös Mestarien liigan. Liverpool on noussut viimeisen parin vuoden aikana kenties maailman parhaaksi joukkueeksi.

Joukkueen maalivahti Alisson vakuuttaa, että pelaajilla on edelleen voitonhalua, vaikka seura onkin napannut suurimmat pystit itselleen viimeisen vuoden sisällä.

– Olemme saavuttaneet jo jotain erityistä tälle seuralle, mutta sen näkee kaikista pelaajista, että haluamme saavuttaa ja voittaa entistä enemmän. Se on tahtomme.

– Haluamme voittaa lisää pokaaleja Liverpoolille ja voittaa myös enemmän henkilökohtaisia palkintoja. Haluamme olla maailman paras joukkue ja niin hyviä kuin vain mahdollista, Alisson totesi seuran verkkosivuille ilmestyneessä haastattelussa.

Liverpool lähtee mitä todennäköisimmin suursuosikkina myös seuraavaan sarjakauteen.

– Seuraava haasteemme on seuraava pelimme, mutta suuremmassa perspektiivissä meillä on edessä ensi kausi, ja teemme kaikkemme voittaaksemme silloinkin mestaruuden.