Manchester Unitedin huippulupaus on siirtymässä Glen Kamaran joukkuekaveriksi

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin laitahyökkääjä Amad Diallo on lähellä siirtoa Skotlannin hallitsevan liigamestarin Rangersin riveihin, kertoo Scottish Daily Express.

Norsunluurannikkolainen Diallo, 19, siirtyi Unitediin vuosi sitten Atalantasta 21,3 miljoonan euron siirtosummalla, joka saattaa nousta bonusten myötä 40 miljoonaan euroon.

Hän on tähän mennessä pelannut Unitedin edustusjoukkueessa yhdeksän ottelua, joissa hänelle on merkattu yksi osuma ja yksi maalisyöttö. Kuluvalla kaudella hänet on nähty ykkösmiehistön kanssa tositoimissa vain kerran, joulukuussa Mestarien liigan lohkovaiheen päätösottelussa Young Boysia vastaan, kun manchesteriläisten jatkopaikka oli jo varma.

Diallon oli määrä siirtyä lainalle jo viime kesänä, mutta hän sai lihasvamman juuri ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Rangers tiedotti aiemmin tällä viikolla, että sen laitahyökkääjän Ianis Hagin kausi on ohi polvivamman takia. Näin ollen skottiryhmään avautui paikka laiturille.

Lehtitietojen mukaan Diallolla olisi ottajia myös Mestaruussarjassa sekä Italian Serie A:ssa. Manchester United haluaa lainata hänet johonkin kerryttämään kokemusta miesten peleistä, mutta United haluaa takeet siitä, että Diallo saisi lainaseurassaan peliaikaa.

Siirtomarkkinoiden erikoistoimittaja Fabrizio Romano kertoi torstaina Twitter-tilillään, että Diallon kuuden kuukauden lainapesti sinetöitäneen pian. Romanon mukaan Unitedin väliaikaismanageri Ralf Rangnick on antanut hyväksyntänsä lainasiirrolle, joka ei sisällä osto-optiota.

Diallon ja Manchester Unitedin sopimus on voimassa kesään 2025 saakka. Rangersissa hän saisi joukkuekaverikseen Huuhkajien keskikentän tukipilarin Glen Kamaran, joka on ajoittain yhdistetty huhuissa useisiin Valioliiga-seuroihin.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.