Veljespari jakautumassa eri puolille Valioliigan derbyvihollisia? West Brom vielä mukana sopassa

© Kuva: Getty Images

Crystal Palace ja Brighton ovat derbyn osapuolia, vaikka toimivat eri kaupungeissa. Vaihtelevasti joko  A23- tai M23 -derbyksi moottoriteiden mukaan nimetty vihollisuus on pitkää perua, ja nyt siihen saatetaan saada aivan uusi ulottuvuus.

Palacen kirjoilla vuodesta 2018 ollut Jordan Ayew saattaa nimittäin päästä pian pelaamaan isoveljeään vastaan kyseisessä derbyssä. Swansean tappiottoman Mestaruussarja-alkukauden kaikissa otteluissa pelannut André Ayew on lehtitietojen mukaan lähellä siirtoa Brightoniin.

30-vuotias André Ayew siirtyi vuonna 2015 Marseillesta Swanseaan vapailla papereilla. Vuonna 2016 West Ham osti Ghanan maajoukkuekapteenin 24 miljoonalla eurolla walesilaisseurasta, myydäkseen tämän takaisin toista miljoonaa pienemmällä summalla vuonna 2018. Peliminuutteja vanhemman Ayew:n uralle on Valioliigassa kertynyt yli 6000, maaleja 21.

Valioliigaseurojen, ja alemmilla englantilaisilla sarjatasoilla pelaavien seurojen väliset siirrot ovat mahdollisia vielä perjantaihin saakka. Mailin mukaan myös ainakin West Bromwich havittelee André Ayew:ta riveihinsä.