Roy Keane tylytti Manchester United -hyökkääjää: ”Tämä kaveri ei ole tarpeeksi hyvä”

© Kuva: Getty Images

Manchester United kärsi 0-2-tappion Liverpoolia vastaan sunnutai-illan Valioliiga-kamppailussa (Lue otteluraportti).

Liverpool oli siirtynyt kamppailussa 1-0-johtoon jo ensimmäisellä puoliajalla. Tunnin pelin kohdalla Anthony Martialilla oli kuitenkin tilaisuus tuoda peli tasoihin Andreas Pereiran syötöstä, mutta hänen viimeistelynsä petti pahemman kerran.

Manchester Unitedin ranskalaishyökkääjä pääsi laukomaan vapaasti boksin sisältä, mutta tälläsi yrityksensä taivaan tuuliin. Ottelu säilyi pitkään 1-0-tilanteessa, kunnes Mohamed Salahin lisäajan maali sinetöi kotijoukkueen voiton.

Manchester United -legenda Roy Keanen mielestä Martialin olisi pitänyt hyödyntää tilaisuutensa ja pistää peli tasoihin. Hänen mukaansa Martialin epäonnistunut laukaus kuvasi täydellisesti sitä, miten hän ei ole tarpeeksi hyvä edustamaan Manchester Unitedia.

– Anthony Martial on tullut Manchester Unitediin, ja isot hyökkääjät tekevät isoista tilanteista maaleja, mutta hänen ohilaukauksensa tiivistää hänen uransa tässä seurassa – erinomainen pelinrakentaminen, mutta sinun on osuttava maalia kohden. Ei mitään tekosyitä, Keane kertoi Sky Sportsille.

– Ne isot kärkimiehet, jotka kannattajat tulevat muistamaan, osuvat maalia kohti ja upottavat pallon maaliverkon perukoille, ja sen takia tämä kaveri (Martial) ei ole tarpeeksi hyvä Manchester Unitediin.

– Se maalipaikka oli yhteenveto hänen taidoistaan, Keane tylytti.

Martial, 24, on Manchester Unitedin toiseksi paras maalintekijä kahdeksalla täysosumalla tällä kaudella. Ainoastaan Marcus Rashford on tehnyt häntä enemmän maaleja (14) tämän kauden Valioliigassa.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!