Chelsean avainpelaaja on taas valmis neuvottelemaan jatkosopimuksesta – Romelu Lukakun jättidiili voi koitua ongelmaksi

© Kuva: Getty Images

Chelsean toppari Antonio Rüdiger on valmis kuuntelemaan seuran toisen jatkosopimustarjouksen, kertoo Telegraph.

Rüdigerin, 28, nykyinen sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, jolloin hän on vapaa vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä Chelsean kanssa synny.

Chelsea joutuu näin ollen kilpailemaan Rüdigerista muiden seurojen kanssa, jotka saattavat tarjota hänelle muhkeaa allekirjoitusbonusta. Lontoolaisseuran odotetaan aloittavan neuvottelut Rüdigerin kanssa uudestaan, eikä saksalaistoppari ole sulkenut pois mahdollisuutta jäädä Lontooseen, vaikka useat huippujoukkueet ovat jo lähestyneet häntä.

Pitkään näytti, että Real Madrid on ykkösehdokas Rüdigerin uudeksi seuraksi, mutta Espanjassa on uutisoitu viime viikkoina, että Los Blancosin kiinnostus olisi laantunut puolustajan vaatimuksien takia.

Telegraphin mukaan Chelsean ensimmäinen jatkosopimustarjous sisälsi lupauksen 140 000 punnan viikkopalkasta, mutta Rüdiger haluaa viikkotienestiensä nousevan 200 000 punnan hujakoille.

Jos Rüdiger siirtyy muualle ilmaiseksi, hänen viikkopalkkansa saattaa nousta erilaisten bonusten myötä jopa 400 000 punnan tienoille. Myös Chelsea voisi tarjota Rüdigerille esimerkiksi lojaaliusbonusta, jos toppari jää Lontooseen.

Rüdiger saattaa lopulta hyväksyä toivomaansa pienemmän tarjouksen Chelsealta, mutta Telegraphin mukaan on epätodennäköistä, että hän kieltäytyisi uransa viimeisestä isosta diilistä, jos sellainen olisi tarjolla jossain muualla.

Viime kesänä Chelsea hankki belgialaishyökkääjä Romelu Lukakun Internazionalesta viisivuotisella sopimuksella, joka takaa hänelle tiettävästi 325 000 punnan viikkopalkan. Lukaku on samanikäinen kuin Rüdiger, mutta saksalaistopparin leirissä tiedetään, että Chelsea ei luultavasti tarjoa heille vastaavia ehtoja. Lukakun palkkataso ja sopimuksen pituus antavat kuitenkin Rüdigerin edustajille vertailukohdan neuvotteluihin.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.