Arsenal rikkomassa säästöpossunsa? Unai Emery havittelee jopa ”neljää uutta pelaajaa”

© Kuva: Getty Images

Viime valioliigakaudella viidenneksi sijoittunut Arsenal jäi taas ilman Mestarien liiga -paikkaa hävittyään myös Eurooppa-liigan finaalissa Chelsealle.

Unai Emery ei kuitenkaan ole onnistunut vahvistamaan joukkuettaan kuin yhdellä uudella pelaajalla; brassilupaus Gabriel Martinellilla.

Vaikka Arsenalin siirtotarjoukset Celticin Kieran Tierneystä ja Crystal Palacen Wilfried Zahasta eivät ole saaneet hyväksyttyä vastausta, Emery on toistaiseksi rauhallinen.

– Olen hyvin kärsivällinen, koska haluamme valita täysin oikeat vaihtoehdot. Jotkut pelaajat ovat hyvin kalliita ja meidän on odotettava tilaisuuttamme, Emery kertoi lehdistölle Sky Sportsin mukaan.

– Meillä on erittäin hyviä pelaajia. Meillä on todella hyviä nuoria pelaajia. Olemme myös tietoisia siitä, että meidän on kehitettävä joitain joukkueemme pelaajia.

– Haluan meidän hankkivan yksi, kaksi, kolme tai neljä uutta pelaajaa, mutta vain jos tiedän heidän saapuvan kehittämään meidän joukkuettamme.

Arsenal voitti viime yönä kolmannen peräkkäisen ystävyysottelunsa, kun nuorukaiset Edward Nketiah (2) sekä Joseph Willock laukoivat Tykkimiehet 3-0-voittoon Fiorentinaa vastaan.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.