Ashley Cole lähetti varoituksen Liverpoolin tähtipuolustajalle – yhdessä asiassa paljon parannettavaa: ”Saat muuten kuonoosi”

© Kuva: Getty Images

Arsenalin, Chelsean ja Englannin maajoukkueen entinen huippupuolustaja Ashley Cole on lähettänyt viisauden sanoja Liverpoolin laitapuolustaja Trent Alexander-Arnoldille.

Liverpool kärsi tiistaina 1-3-tappion Real Madridille Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa, jossa Alexander-Arnoldin huolimaton harhasyöttö johti espanjalaisseuran toiseen maaliin.

22-vuotias, joka ei mahtunut viime kuussa Englannin maajoukkueeseenkaan, sai heikosta esityksestään paljon kritiikkiä jäätyään usein kakkoseksi nopeajalkaista Vinicius Junioria vastaan.

Colen mukaan Alexander-Arnoldin pitää parantaa hänen lähtöasentoaan pysyäkseen paremmin vauhdikkaiden vastustajien perässä.

– Asia jossa hän voi parantaa on hänen jalkojensa liikekuviot – liikkeet, jotka antavat hänelle paremman sauman kääntyä ja tilaisuuden vetää vertoja vastustajan kuljetukselle tai juoksulle, twiittasi 40-vuotias maajoukkuelegenda pelin jälkeen.

– Jos et voi liikuttaa niitä tarpeeksi nopeasti, sillä ei ole väliä, miten nopea olet – muuten saat kuonoosi. Jalkojen liikekuviot ohjaavat sinut puolustusasemiin, joista kääntyminen sujuu nopeammin.

LUE MYÖS: Jürgen Klopp: Tuomari kohteli Liverpoolin tähtipelaajaa epäreilusti – ”Se ei vain ole oikein”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.