Manchester City -tappio oli Chelsea-tähden ’uran surkeimpia iltoja’ – ”Voin vain pyytää anteeksi”

© Kuva: Getty Images

Chelsean laitapuolustaja ja kapteeni César Azpilicueta on pyytänyt anteeksi joukkueensa ’hyväksymätöntä’ suoritusta Manchester Cityä vastaan.

Chelsea otti Cityltä takkiin jopa 0-6-lukemin, kun Pep Guardiolan miehistö jatkoi vakuuttavia otteitaan Valioliigan kärkikahinoissa.

Azpilicueta näki sunnuntain ottelun olleen yksi hänen ’uransa surkeimpia iltoja’.

– Tämä on yksi urani surkeimmista illoista. On hankala selittää, mitä oikein tapahtui, Azpilicueta kertoi Sky Sportsille.

– Ensimmäiset minuutit ottelusta menivät hyvin, mutta se ei tietenkään riitä. Tulos on hyvin raivostuttava ja ikävä. Päästämme paljon maaleja emmekä voi hyväksyä sitä.

Azpilicueta oli syyllinen Manchester Cityn viidenteen maaliin, kun hän rikkoi Raheem Sterlingiä rangaistusalueen sisällä pilkun arvoisesti. Hattutempun tehnyt Sergio Agüero upotti pallon verkkoon.

– Kun häviämme 0-6, meidän on hyväksyttävä pelanneemme huonosti ja tehneemme virheitä. Tiesimme ottelun olevan hankala. Voitimme Stamford Bridgellä koska pelasimme hyvin ja yhdessä, mutta tänään emme vastanneet sitä suoritusta.

– Ainut asia mitä voin tehdä on pyytää faneiltamme anteeksi, koska tämä ei ole hyväksyttävää, Azpilicueta lisäsi.

Kyseessä oli Chelsean kovin valioliigatappio seuran koko historiassa. Ainut isompi tappio tuli vuonna 1991, kun Nottingham Forest päihitti lontoolaiset 7-0-lukemin.