Athletic: Chelsea tekemässä kesällä kaksi isoa hankintaa – 95 miljoonan euron puolustaja hankintalistan kärjessä

© Kuva: Getty Images

The Athletic -lehden mukaan Chelsea on vahvistamassa rivejään kahdella isolla hankinnalla tulevassa siirtoikkunassa. Hankintalistan ykkösprioriteetti on Leicester Cityn laitapuolustaja Ben Chilwell. Lisäksi The Telegraph kertoo, että Chelsea olisi kosiskelemassa myös Timo Werneriä.

Chelsea-omistaja Roman Abramovitsh on Athleticin tietojen mukaan halukas tukemaan manageri Frank Lampardin liikkeitä siirtomarkkinoilla. Lehden mukaan Lampardin ykköstoive on vahvistaa laitapuolustajaosastoa. Katseet ovat kääntymässä vahvasti Chilwelliin, joka on pelannut erinomaisesti Leicesterin vasemmalla laidalla.

Leicester on asettanut Chilwellin hintalapun noin 85 miljoonaan puntaan eli noin 95 miljoonaan euroon. Summa on siis todella korkealla, mutta Chelseassa uskotaan, että koronapandemian vaikutus laskisi hintaa ainakin jonkin verran. Chilwellin hintaa pitää ylhäällä sopimus, jossa on vielä neljä vuotta jäljellä.

Chelsea ei tehnyt viime tammikuussa hankintoja. Sen sijaan seura on jo tähän mennessä vahvistanut Hakim Ziyechin siirron Ajaxista. Ziyech maksoi seuralle noin 37 miljoonaa euroa. Toisaalta kassasta pitäisi löytyä käteistä, kun Eden Hazard myytiin viime kesänä Real Madridiin sadalla miljoonalla eurolla ja nyt myös Álvaro Moratan siirto Atlético Madridiin vahvistui ja kassaan kilahtaa kaupasta noin 56 miljoonaa euroa.

Chilwellin kohdalla kynnyskysymykseksi on nousemassa tämän kauden menestys. Mikäli Leicester etenee Mestarien liigan lohkovaiheeseen ja Chelsea ei, voi kauppa tyssätä seinään.

Athletic mainitsee Chelsean näkökulmasta halvempina vaihtoehtoina vasemman laitapuolustajan tontille Porton Alex Tellesin sekä Ajaxin Nicolás Tagliaficon. Joka tapauksessa Lampardin katseet ovat lehden mukaan tällä hetkellä tiukasti Chilwellissä.

Werner-ryöstö?

Yksi tulevan siirtoikkunan himotuimmista hyökkääjistä on RB leipzigin Timo Werner, joka on vahvimmin yhdistetty Liverpooliin. Wernerin kohdalla eletään jännittäviä aikoja, sillä miehen 55 miljoonana euron ulosostopykälä umpeutuu kesäkuun puolivälissä.

Sen jälkeen hinta saattaa kohota entisestään. Toisaalta vuoden päästä ulosostohinta putoaa 40 miljoonaan euroon, mikä nykyisessä taloustilanteessa voi hyvinkin pitkittää Wernerin siirtymistä valioliigakentille.

The Telegraph -lehti kertoo, että Chelsea olisi suunnittelemassa tarjousta Wernerille. Onnistuessaan Lampardin miehistö saisi hyökkäykseensä erinomaisen lisän Tammy Abrahamin rinnalle. Siirto olisi myös kova hauiksennäyttö Liverpoolin suuntaan.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!