Marizio Sarri haluaa Jorginhon Torinoon – Juventus tarjoaa vaihdossa sivuraiteille ajautunutta pelaajaa

© Kuva: Getty Images

Juventuksen päävalmentaja Maurizio Sarri on halukas tuomaan Chelsean keskikenttäpelaaja Jorginhon Torinoon. Juventus on italilaisen Gazzetta dello Sportin mukaan tarjoamassa vaihtokaupassa Chelsealle Federico Bernardeschia.

Jorginho on ollut Sarrin luottomies jo Napolin ajoista lähtien. Kun Sarri siirtyi Chelsean peräsimeen kaudeksi 2018-19, toi hän ensitöikseen Jorginhon Lontooseen. Jorginho sai Chelseassa Sarrilta ison roolin, vaikka miehen peliesitykset saivat kauden aikana paljon kritiikkiä.

Kuluvalla kaudella Jorginho on vakiinnuttanut paikkansa Frank Lampardin miehistössä. Tilille on kertynyt 26 valioliigaottelua, joissa on syntynyt neljä maalia ja kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Juventus olisi valmis vaihtamaan Jorginhon Bernardeschiin, jonka rooli Juvessa on pienentynyt. 26-vuotias laitapelaaja on pelannut tällä kaudella 18 ottelussa ilman tehomerkintöjä.

Chelsean kannalta pelkkä vaihtokauppa vaikuttaa melko epätodennäköiseltä. Luultavasti Juventuksen tulisi maksaa vielä Bernardeschin päälle tuntuva siirtokorvaus Jorginhosta, jotta kauppa voisi toteutua. Jorginhon sopimus on voimassa kesään 2023 saakka, kun taas Bernardeschin sopimus kattaa vielä kaksi seuraavaa kautta.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!