Chelsean Mestarien liiga -haaveille massiivinen takaisku – Sheffield United hyödynsi vieraiden hölmöt virheet

© Kuva: Getty Images

Chelsea sortui kohtalokkaisiin puolustusvirheisiin lauantai-iltana, kun se hävisi 0-3-lukemin nousijaseura Sheffield Unitedille Bramall Lanella.

Tappio on suuri takaisku Chelsean toiveille TOP4-sijoituksesta, joka varmistaisi sille paikan ensi kauden Mestarien liigassa. Ottelun vähemmän pelanneilla Manchester Unitedilla ja Leicesterillä on mahdollisuus jättää kolmannella sijalla oleva Chelsea sarjataulukon viidenneksi.

Sheffield United nousee puolestaan ainakin hetkellisesti sarjataulukon kuudennelle sijalle, mikä oikeuttaisi sille paikan ensi kauden Eurooppa-liigan karsinnoissa.

Sheffield United siirtyi 1-0-johtoon David McGoldrickin ensimmäisellä valioliigamaalilla, kun peliä oli takana 18 minuuttia.

Oliver McBurnien kimpoileva laukaus boksin sisällä aiheutti suuria ongelmia Kepa Arrizabalagalle, joka torjui vedon juuri ja juuri eteensä. McGoldrick oli ensimmäisenä paikalla, ja laukoi pelivälineen maaliverkon perukoille Kurt Zouman katsellessa vierestä.

Chelsean pallonhallinta ei tuottanut minkäänlaista tulosta ja hyökkäyspeli näytti toivottomalta. Puolen tunnin kohdalla vieraiden maaliverkot heiluivat taas, kun Andreas Christensen ja Zouma epäonnistuivat vastustajien merkkaamisessa.

Vasemmalta laidalta vapautettu Enda Stevens keskitti pallon kierteisenä boksiin, mistä vapaaksi jäänyt McBurnie puski sen voimalla sisään. Kepa jäi suolapatsaan tavoin paikoilleen, eikä edes yrittänyt heittäytyä yrityksen tielle.

Toisella jaksolla Chelsean hyökkäyspeli näytti hieman pirteämmältä, kun Frank Lampard vaihtoi kentälle Marcos Alonson, Antonio Rüdigerin ja Olivier Giroud’n. Sinipaidat siirtyivät kolmen puolustajan ryhmitykseen, hyökäten kahdella kärjellä Sheffieldin tiukkaa nippua vastaan.

Juuri kun hyökkäyspelissä näytti olevan jonkinlaista ideaa, sortui Chelsean puolustus taas hölmöön virheeseen. Rüdiger ei onnistunut purkamaan Lys Moussetin matalaa keskitystä tiehensä, vaan pudotti sen suoraan MGoldrickin juoksulinjalle. 32-vuotias ei lähietäisyydeltä epäonnistunut, vaan tykitti hopealautaselle asetetun pallon voimalla sisään.

Giroud ja Abraham saivat vielä yhden puskutilaisuuden mieheen ennen pelin päätöstä, mutta kumpikaan yritys ei tuottanut Dean Hendersonille ongelmia. Ottelu päättyi Sheffield Unitedin 3-0-voittoon.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!