Lothar Matthäus tyrmää Christian Eriksenin – taso ei riitä Bayern Müncheniin: ”Liian hidas”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin seuralegenda Lothar Matthäus ei pidä ajatuksesta, että Saksan suurseura saattaa olla Tottenhamin Christian Eriksenin perässä. Matthäusin mukaan tanskalaisen taso ei yksinkertaisesti riitä Bayerniin.

− Olen seurannut häntä pitkään, ja tähän saakka hän on ollut minulle pettymys vuonna 2019, Matthäus sanoi.

Bayernilla on nimekäs joukkue, joten Eriksen joutuisi tietysti kovaan kilpailutilanteeseen. Matthäus ei kuitenkaan näe Tottenhamin pelaajalle käyttöä Münchenissä.

− Siirrossa Bayerniin ei olisi mielestäni mitään järkeä, se olisi todella yllättävää. Jos hän ei ole tarpeeksi hyvä Tottenhamissa, ei hän ole sitä Bayernissakaan, Matthäus latasi.

Eriksen on lähtökuopissa Lontoosta, sillä hän haluaa uusia haasteita isommista eurooppalaisseuroista. Keskikenttäpelaajan sopimus umpeutuu tämän kauden jälkeen. Eriksen tuskin lähtee tammikuun siirtoikkunassa, sillä hän aikoo pelata sopimuksensa loppuun Tottenhamissa.

Matthäus totesi, että Bayernin keskikenttä on jo tarpeeksi vahva. Hän luetteli Philippe Coutinhon ja Thomas Müllerin ja toivoi, että seura keskittyisi hankkimaan nuoren Kai Havertzin.

− (Seurapresidentti) Uli Hoeneß on sanonut, ettei Bayern tarvitse enempää vaihtopelaajia. Eriksen on taitava ja tyypillinen kymppipaikan pelaaja, mutta (päävalmentaja) Niko Kovač pitää nopeista pelaajista, ja Eriksen on liian hidas, Matthäus sanoi.

Lähde: Evening Standard


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!