Brentford tiedotti maanantaiaamuna tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen Christian Eriksenin kanssa.

Fabrizio Romanon mukaan sopimuksessa on mukana optio ensi kaudesta.

Eriksen läpäisi mittavat lääkärintarkastukset viikonloppuna ja matkustaa seuraavien päivien aikana Lontooseen. Brentfordin tiedotteen mukaan Eriksen ei harjoittele Brentfordin kanssa tämän viikon aikana.

Eriksen on ollut yli puolen vuoden ajan sivussa pelikentiltä saatuaan sydänkohtauksen Tanskan ja Huuhkajien välisessä EM-kisaottelussa viime kesäkuussa.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja purki joulukuussa sopimuksensa Internazionalen kanssa, sillä Italiassa ei saa pelata sydämentahdistimen kanssa.

Brentfordin päävalmentaja Thomas Frank tuntee Eriksenin. Frank valmensi Erikseniä aikoinaan Tanskan alle 17-vuotiaiden maajoukkueessa.

– Odotan innolla Christianin kanssa työskentelemistä. Siitä on jo kulunut aikaa, kun valmensin häntä edellisen kerran ja sen jälkeen on tapahtunut paljon. Christian oli silloin 16-vuotias ja sittemmin hänestä on tullut yksi parhaista Valioliigassa pelanneista keskikenttäpelaajista. Hän on voittanut pokaaleja ympäri Eurooppaa ja noussut Tanskan A-maajoukkueen tähtipelaajaksi, Frank kertasi.