Saksalaisseura Borussia Dortmund vahvistaa, että hyökkäävä keskikenttäpelaaja Christian Pulisic siirtyy Chelsean riveihin 64 miljoonalla eurolla.

Yhdysvaltalainen ei kuitenkaan vaihda vielä tässä vaiheessa Stamford Bridgelle, sillä hän pelaa loppukauden Saksassa lainasopimuksen turvin.

– Valioliigassa pelaaminen on aina ollut Christianin suuri unelma, Dortmundin urheilujohtaja Michael Zork kommentoi.

– Tämä liittyy varmasti hänen amerikkalaisiin juuriinsa, ja siksi emme pystyneet jatkamaan hänen sopimustaan. Tämä taustan takia, ja koska hänen sopimuksensa oli päättymässä 2020, päätimme hyväksyä Chelsean rahakkaan tarjouksen.

Pulisicia, 20, on pidetty yhtenä tammikuun siirtomarkkinoiden mielenkiintoisimmista nimistä. Hän pelaa yleensä joko oikealla tai vasemmalla laidalla, tai kärjen takana.

– Kesällä siirryn Chelseaan ja uuteen sarjaan, Valioliigaan. On etuoikeus solmia sopimus niin legendaarisen seuran kanssa, ja odotan innolla kovaa työntekoa tehdäkseni oman osani heidän maailmanluokan pelaajia vilisevässä joukkueessaan, Pulisic sanoo Chelsean verkkosivuilla.

Chelsea-pomo Marina Granovskaian mukaan lontoolaisseura nappasi yhden Euroopan halutuimmista nuorista pelaajista.

– Christian on osoittanut laatunsa fantastisen Saksan-jakson aikana, ja koska hän on vain 20-vuotias, uskomme, että hänessä on potentiaalia tulla tärkeäksi Chelsea-pelaajaksi monen vuoden ajaksi.

Borussia Dortmund

@BVB
🤝 @cpulisic_10 wechselt im Sommer zum @ChelseaFC!

Der BVB hat sich mit dem FC Chelsea auf einen Transfer von Christian #Pulisic mit sofortiger Wirkung geeinigt, Chelsea wiederum leiht den 20-Jährigen bis zum Saisonende an den BVB aus.

Alle Infos 👉 bvb.de/News/Uebersich…