Ole Gunnar Solskjærin kommentit Manchester Cityssä pelaamisesta ovat nousseet uudelleen pinnalle samaan aikaan, kun raportit Cristiano Ronaldon mahdollisesta siirrosta Manchester Unitedin paikalliskilpailijaan ovat ottaneet tuulta alleen.

Ronaldosta muodostui kiistatta yksi maailman parhaista pelaajista niiden kuuden kauden aikana, jotka hän vietti Old Traffordilla Sir Alex Fergusonin alaisuudessa. Unitedista lähdettyään portugalilainen on jatkanut dominointia niin Real Madridissa kuin Juventuksessakin.

Nyt 36-vuotias havittelee kuitenkin uutta haastetta – ja uransa kuudetta Mestarien liigan voittajien mitalia – ja pitää Manchester Cityä parhaana vaihtoehtonaan tämän kesän siirtoikkunassa.

LUE MYÖS: Lähteet: Cristiano Ronaldo ja Man City päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksesta – tiellä kuitenkin iso pulma

Monet Manchester Unitedin kannattajat eivät ole voineet uskoa silmiään nähdessään Ronaldon lähestyvän siirtoa Etihadille, eikä Punaisten Paholaisten norjalaismanagerikaan liene uutisista mielissään.

Aiemmin tänä vuonna Solskjær lähetti nimittäin tiukan viestin aiheeseen liittyen, kun City-legenda Sergio Agüeroa yhdistettiin kovaa vauhtia Manchester Unitediin. Solskjær torjui siirtohuhut terävällä ja jälleen ajankohtaisella viestillä:

[readmore from=Manchester-United]

– Kun pelaat Man Unitedissa, et mene Man Cityyn, täräytti Solskjær huhtikuussa.

– Jos kilpaileva seura olisi yrittänyt hankkia minut, kun pelasin vielä Manchester Unitedissa, ja olisin lähtenyt, niin missä on uskollisuuteni?

– Uskollisuus on yksi niistä arvoista, joita todella kunnioitan. Siksi en odota pelaajan, joka on edustanut seuraa 10 vuotta, siirtyvän paikalliskilpailijan riveihin. Tiedän, että olemme ammattilaisia, mutta jos pelaat Man Unitedissa, et siirry Man Cityyn.

– Meillä on ollut tällaisista siirroista esimerkkejä, enkä koskaan oikein ollut niistä samaa mieltä. En halua mainita nimiä, mutta tiedätte kyllä keihin viittaan.

Ronaldo on varmasti tietoinen siitä, että siirto Manchester Cityyn olisi kuin puukko United-kannattajien selkään. Jos siirto todella toteutuu, kohtaa portugalilaistähti entisen seuransa Old Traffordilla pelattavassa Manchester derbyssä ensimmäisen kerran 6. marraskuuta. Fanien palattua stadioneille, voi Ronaldoa odottaa silloin melko jäätävä vastaanotto.

LUE MYÖS: