Cristiano Ronaldon pysäyttävä puhe joukkuekavereille julki – ”Palasin Man Unitediin kahdesta syystä”

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo palasi Manchester Unitediin suuren mediahuomion saattelemana. Mies on heti ottanut seurassa tilansa ja paikkansa ja osoittanut johtajuutta muille.

Kerroimme maanantaina, kuinka koko joukkue seurasi hotellin ravintolassa hyvin tarkasti, mitä Ronaldo ottaa lautaselleen.

Nyt on tullut julki puhe, jonka Ronaldo väitetysti piti muulle joukkueelle ennen viime viikonlopun Newcastle-ottelua. United voitti pelin 4-1 ja Ronaldo iski kaksi maalia.

– Ronaldon puhe oli todella voimakas ja joukkuehenkeä nostattava. Koko pelaaja- ja valmennusryhmä kuunteli hiljaa, sisäpiirilähde sanoi The Sunille.

Ja näin itse puhe meni:

– Palasin Man Unitediin kahdesta syystä. Ensinnäkin siksi, että rakastan seuraa. Toiseksi rakastan sitä voittamisen asennetta, joka tässä seurassa vallitsee junioreista edustusjoukkueeseen.

– En tullut takaisin ollakseni joku maskotti. Jos te haluatte menestyä, teidän on rakastettava tätä seuraa sydämenne pohjasta.

– Teidän on syötävä, nukuttava ja taisteltava tämän seuran puolesta. Pelasitte tai ette, teidän on kannustettava joukkuekavereitanne ja aina annettava 100 prosenttia tälle seuralle.

– Olen täällä vain voittaakseni. Voittaminen tekee onnelliseksi. Minä haluan olla onnellinen. Haluatteko te?

– Te kaikki olette uskomattomia pelaajia. Minä uskon teihin. En olisi muuten palannut.

– Kannattajat tukevat teitä, jos annatte kaikkenne. Minä haluan vain luoda voittamisen ilmapiirin. Kun jonain päivänä lopetan, voittamisen asenne pysyy ja tämä ryhmä jatkaa voittamista.

– Minä teen kaikkeni joukkueen eteen, mutta tarvitsen teiltä tukea. Oletteko valmiita taistelemaan? Oletteko valmiita jättämään kaiken kentälle?