Cristiano Ronaldon penkitys herätti ihmetystä – näin kommentoi Michael Carrick

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin väistyvä väliaikaisvalmentaja Michael Carrick sanoo, että portugalilaistähti Cristiano Ronaldon penkkikomennukseen ei liittynyt mitään draamaa.

Ronaldo, 36, on kymmenellä osumallaan Unitedin ylivoimaisesti paras maalintekijä tällä kaudella, mutta hän aloitti viime sunnuntaina vaihtopenkillä, kun manchesteriläiset pelasivat Chelsean vieraana 1-1-tasapelin Valioliigassa.

Carrick sanoi jo ennen Chelsea-ottelua, että päätös perustui puhtaasti taktisiin asioihin, mutta häneltä kysyttiin aiheesta uudestaan keskiviikkona lehdistötilaisuudessa.

– Luulen, että tällaiset keskustelut saavat paljon suurempia mittasuhteita kuin ne luultavasti ovatkaan, kun ollaan joukkueen tai seuran sisällä, sanoi Carrick Sky Sportsin mukaan.

– Päätöksiä tehdään monista eri syistä, ja tietenkin osasta niistä uutisoidaan enemmän kuin toisista, mutta niin se vain on.

– Minusta se ei ollut iso päätös. Se ei ainakaan ollut sellainen joukkueessamme. Me kaikki tulimme toimeen todella hyvin. Peli sujui jossain määrin hyvin, eikä se ollut lainkaan dramaattinen [päätös].

Manchester United vahvisti maanantaina nimittäneensä Ralf Rangnickin väliaikaismanagerikseen loppukauden ajaksi, jonka jälkeen hän jää seuraan neuvonantajaksi. Carrick jatkaa kuitenkin ykkösmiehistön vetovastuussa, kunnes Rangnickin työlupa saadaan kuntoon.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.