Yhteispeliä Teemu Pukin kanssa ei vielä nähdä – Norwich lähettämässä maajoukkueen tähtipelaajan Mestaruussarjaan

© Kuva: Getty Images

Huddersfield Town yrittää hankkia Norwich Cityn laiturin Danel Sinanin, 24, kauden mittaisella lainasiirrolla, uutisoi Yorkshire Live.

Kanarialintujen kerrotaan olevan myötämielisiä hanketta kohtaan, koska he haluaisivat Sinanin saavan tasaisesti ja runsaasti peliaikaa mestaruussarjatasolla.

Sinani saapui Norwichiin ilmaiseksi huhtikuussa 2020. Viime kauden hän edusti belgialaista Waasland-Bevereniä. Maaleja hän teki neljä 21 ottelussa.

Lue myös: Teemu Pukilta kilpailija pois? Maali per peli -tahtia maajoukkueessaan pelannut hyökkääjä Norwichista Portugaliin

– Voin vain sanoa, että katsoin monia Norwich Cityn pelejä [viime kaudella], ja Mestaruussarjan vaatimustaso on erittäin hyvä, Sinani sanoi aiemmin kesällä.

– Kyllä, voisin kuvitella itseni sinne. Mutta toistaiseksi tällaiset pohdiskelut ovat puhdasta spekulaatiota.

Sinani on edustanut kotimaataan Luxemburgia 34 maaottelussa. Hän on heiluttanut niissä maaliverkkoa kuusi kertaa. Kaksi vuotta sitten hänet valittiin kääpiömaan vuoden jalkapalloilijaksi.

City löi Huddersfieldin 2–0 neljä päivää sitten pelatussa harjoitusottelussa. Huuhkajien Teemu Pukki teki ottelun voittomaalin varttitunnin kohdalla.