Manchester Cityä kannustetaan yllätyshankinnan toteuttamiseen – ”Tekisi enemmän maaleja kuin Gabriel Jesus”

© Kuva: Getty Images

Entinen valioliigahyökkääjä Darren Bent uskoo, että Manchester Cityyn yhdistetty Danny Ings suoriutuisi erinomaisesti Pep Guardiolan alaisuudessa.

Ings, 28, on noussut Valioliigan parhaimpien maalitykkien joukkoon sen jälkeen, kun hän siirtyi Liverpoolista Southamptoniin vuonna 2018.

Englannin maajoukkueeseenkin tiensä löytänyt kärkimies on osunut tällä kaudella yhdeksän kertaa 25 otteluun. Viime kaudella hän oli Valioliigan toiseksi paras maalintekijä 22 osumallaan.

Nyt Manchester Cityn kerrotaan havittelevan Ingsiä monien yllätykseksi itselleen. Sky Sportsin mukaan Valioliigan kärkiseura näkee englantilaisen halvempana ja helpommin hankittavana pelaajana kuin esimerkiksi Erling Braut Hålandin.

Bent, joka teki omalla valioliigaurallaan komeat 106 maalia 277 otteluun, pitää Ingsiä ”uskomattomana viimeistelijänä”, joka sopisi erinomaisesti lähtökuopissa olevan Sergio Agüeron tilalle.

– Tämä siirto kuulostaa minusta todella hyvältä. Minusta hän on todella, todella hyvä keskushyökkääjä ja hän on ollut viime kausien aikana loistava. Loukkaantumiset ovat haitanneet, mutta hän tekisi hyvää työtä Cityssä, Bent arvioi talkSPORTille.

– Laitat hänet parempien pelaajien keskelle – pelaajien, jotka luovat hänelle loistavia maalipaikkoja… Hän on uskomaton viimeistelijä. Todella, todella, todella hyvä. Joten voin luvata, että hän tekisi tuossa joukkueessa enemmän maaleja kuin Gabriel Jesus.

– Ainoastaan snobit saattaisivat hermostua tästä siirrosta. Jotkut fanit saattavat ajatella, että seuran pitäisi yrittää hankkia Kylian Mbappén ja Erling Braut Hålandin kaltaisia hyökkääjiä, mutta Ingsin tasoisen pelaajan nappaaminen olisi todellinen no-brainer.

– Hän on todistettu maalintekijä Valioliigassa. Jos olisin Man City, hankkisin hänet saman tien. Sitten vasta kun hän on kävellyt ovesta sisään, voi seura keskittyä Mbappéihin ja Hålandeihin.

LUE MYÖS: