Telegraph: Pep Guardiola etsii seuraajaa Sergio Agüerolle – ”seuraava Edinson Cavani” kohdelistan kärjessä

© Kuva: Getty Images

Pep Guardiola on tehnyt Sergio Agüeron seuraajan löytämisestä tärkeimmän tehtävänsä siirtomarkkinoilla allekirjoitettuaan vuoteen 2023 ulottuvan jatkosopimuksen Manchester Cityn kanssa. Benfican hyökkääjälupaus Darwin Núñez on The Telegraphin mukaan yksi nimi kohdelistan kärjessä.

Guardiola pidensi sopimustaan Etihad Stadiumilla viime viikolla ja haluaa jatkaa joukkueensa vahvistamista uudella vasemman puolen laitapuolustajalla sekä hyökkääjällä. Manchester City tarkkailee yhä Lionel Messin tilannetta Barcelonassa, mutta Guardiola haluaisi nähdä hänen jäävän Camp Noulle.

Agüero on täyttää kesäkuussa 33 vuotta ja saa todennäköisesti itse valita, missä hänen tulevaisuutensa lepää ensi kaudella. Manchester City on valmis tarjoamaan historiansa parhaalle maalintekijälle jatkoa, mutta argentiinalaiskärki on puhunut useasti myös paluusta kasvattajaseuraansa Independienteen. Agüeron nykyinen sopimus Cityn kanssa umpeutuu kesällä 2021.

Loukkaantumisten kanssa kamppaillut Sergio Agüero on tehnyt tällä kaudella yhden maalin kolmeen otteluun. Kuva: Getty Images 

Manchester City haluaa joka tapauksessa hankkia uuden, nuoren hyökkääjän, vaikka Agüero solmisikin uuden sopimuksen Etihad Stadiumilla. Núñez, 21, on tehnyt vakuuttavaa jälkeä Benficassa siirryttyään portugalilaisseuraan 24 miljoonalla eurolla viime kesänä, herättäen otteillaan myös Manchester Cityn kiinnostuksen.

Etelä-Amerikassa Uruguayn maajoukkuemies nähdään seuraavana Edinson Cavanina, jatkaa The Telegraph. Núñez on tehnyt tällä kaudella viisi maalia ja alustanut kuusi lisää yhteensä 10 otteluun Portugalin pääsarjassa ja Eurooppa-liigassa. Transfermarkt’n mukaan Pañerolin kasvatin markkina-arvo on tällä hetkellä vain 18 miljoonaa euroa.

Manchester City tarkkaili viime kesänä Manchester Unitedin ja Chelsean ex-hyökkääjä Romelu Lukakua, mutta Internazionale asetti pelaajalle yli 100 miljoonan euron hintalapun. Tottenham-hyökkääjä Harry Kane on ollut myös Cityn kohdelistalla, mutta lontoolaisseura ei myisi tähtipelaajaansa toiseen valioliigaseuraan mistään hinnasta.