Manchester United voitti tiistai-iltana Lutonin tyylipuhtaasti maalein 3-0. Dean Henderson pelasi debyyttinsä Man Unitedin maalinsuulla ja piti maalinsa komeasti puhtaana.

Henderson pelasi kaksi edellistä kautta lainalla Sheffield Unitedissa, jossa hän kasvoi askel askeleelta suurempaan rooliin. Nyt Henderson on palannut Old Traffordille ja kilpailee peliajasta David de Gean kanssa.

Lutonia vastaan Henderson sai debyyttinsä. De Gea kantoi torjuntavastuun Valioliigan puolella avausottelussa Crystal Palacea vastaan, mikä päättyi 1-3-tappioon.

Henderson joutui torjumaan kahdesti Lutonia vastaan ja hoiti tehtävänsä hyvin. Solskjær kommentoi vähäsanaisesti Hendersonin debyyttiä.

– Tarvittavat torjunnat on tehtävä. David (de Gea) on tehnyt niin vuosien ajan ja Dean teki sen tänään (tiistaina), Solskjær totesi.

Hendersonille Luton-voitto oli ymmärrettävästi iso asia. Henderson on Manchester Unitedin oma kasvatti, joka vihdoin pääsi edustusjoukkueessa tolppien väliin. Maalivahti kertoi tunnelmistaan ottelun jälkeen Twitterissä.

– Olen unelmoinut tästä koko elämäni. Uskomaton tunne saada debyyttini seurassa, jota rakastan. Nollapeli ja voitto vielä siihen päälle, Henderson tunnelmoi.

Dean Henderson

@deanhenderson
I dreamt about this my whole life!! Unbelievable feeling to make my debut for the club I love!! Clean sheet and a win to top it off!!! 🔜🔛🔝