Valioliiga-legenda Jamie Carragher uskoo, että Dean Henderson nousee Englannin maajoukkueen ykkösmaalivahdiksi, jos hän syrjäyttää David de Gean Manchester Unitedissa.

Henderson, 23, on reilun vuoden ajan ollut osa maajoukkuerinkiä, mutta hänen edellä nokkimisjärjestyksessä ovat olleet Evertonin Jordan Pickford ja Burnleyn Nick Pope.

[readmore from=Manchester-United]

Tällä hetkellä Hendersonilla on kuitenkin sauma vallata ykkösvahdin paikka niin Englannin kuin Unitedinkin riveissä, sillä manchesterilaisten ykkösvahti de Gea on sivussa useasta ottelusta esikoisensa syntymän takia.

Henderson on pitänyt nyt kaksi nollapeliä putkeen Valioliigassa ja saanut kehuja varsinkin esityksestään Manchesterin paikallispelissä Cityä vastaan.

Carragher arvelee, että Englannin maajoukkueluotsi Gareth Southgate luottaa vielä tulevan kesän EM-kisoissa Pickfordiin, mutta hänen mielestä Hendersonia ei voi sivuuttaa jatkossa, jos hän pelaa Unitedissa viikosta toiseen.

– Jos Hendersonista tulee Unitedin ykkösmaalivahti… Uskon, että Englannin valmentajan on aina vaikea olla valitsematta huippuseuran pelaajaa puhumuttakaan maalivahdista tai jostain toisesta paikasta, päivitteli Carragher Sky Sportsille.

– Uskon, että Nick Popen olisi vaikea nousta Englannin paidassa vakionimeksi, koska hän pelaa Burnleyssä. Enkä tarkoita tätä epäkunnioittavasti [Burnleyn manageria] Sean Dychea ja seuraa kohtaan, mutta heidän pelitapansa eroaa täysin siitä, miten Southgate haluaa Englannin pelaavan.

– Jos hän pelaa Manchester Unitedissa viikosta toiseen, mikä jää vielä nähtäväksi, ehkä Mestarien liigassa tai huippupeleissä, joissa paine on kova, niin hänellä on mahtava mahdollisuus [nousta Englannin ykköseksi]. Ehkä tämän turnauksen jälkeen. Uskon, että Pickford pitää paikkansa vielä siinä.

LUE MYÖS: